Valg af ur til håndværker

se hele udvalget hos ureshoppenEr man håndværker og benytter man flittigt sit ur i arbejdstiden er det ikke helt lige gyldigt hvilket ur man vælger. Skal du f.eks. købe et herre ur i gave til en håndværker er der flere ting du skal være opmærksom på. For det første – er uret til dagligdags brug, udelukkende til en festlig begivenhed eller til begge?
Snakker vi f.eks. dagligdags herre ure går det jo ikke at købe et dyrt rolex ur som jo ellers vil være et glimrende valg til de festlige begivenheder.
Er det til arbejde kan et adidas sportsur være et godt valg da det er nogle meget solide ure der kan holde til meget. Det er meget vigtigt at man her sørger får at købe et ur med et meget solidt glas for at undgå revner og ridser som ofte kommer på ure der benyttes inden for denne type arbejde. Her er det ofte lidt nemmere at købe dame ure da disse som regel ikke udsættes for helt samme slidtage som herre ure.
ureshoppen ApSTil damen er modeur mærker som DKNY, Guess og Gucci nogle meget populære mærker at gå efter hvor imod til mænd er det mere mærker som Police armbåndsur, Swiss legend eller adidas. Er det børne ure har vi mærker som Hello Kitte, Disney ure som spiderman eller mickey mouse eller det meget populære lego ur som de mindre børn er rigtig vilde med. Så som med så meget andet gælder dem om at vælge de helt rigtige urmærker hvad enten det er tale om herreure, dameure eller børneure.

Husk at et ur er den allervigtigste tilbehør en mand kan eje – det er et væsentligt typografielement. Som du måske forestiller dig, er jeg fuldstændig klar over disse former for detaljer, og jeg må sige, jeg har bemærket for mange tilfældige ure gør deres vej ind i kontor / arbejde / formelle indstillinger. Det skriger sjusket ( og det gør jeg ), og jeg opfordrer alle jer, der bærer din multi -funktion sport ure med dine kjoler eller jakkesæt og andre dressier påklædning for at hente noget lidt mere sofistikeret der går at man skiller sig lidt ud fra mængden.

Start med at overveje din livsstil
Jeg foreslå at have forskellige ure til både arbejde og spille, hvis din livsstil fortjener det, eller du bare gerne have sort. Men når de køber en dressier ur, bør du vælge noget, der er klassisk eller mere varig. Jeg er ikke så bekymret sporty / tekniske ure, da de har en tendens til at være billigere – såsom dem, der foretages af Nike, Suunto og Polar. Og lad mig være brutalt ærlig, er der intet smart om dem alligevel – de er omkring funktion. Nu, hvis du har en sporty ur som Omega Seamaster, det er en anden historie. Kan vi sige James Bond? Deter jo et af de mest populære herre ure som kan købes. Se mere her på Twitter.com

Og bare for at afklare, hvis dit ur har en nat- vision funktionen måler afstande beregner højde, har et kompas, har en gummirem, og / eller har et digitalt display, det er det forkerte ting at bære til en mere formel lejlighed det være sig på kontoret, en mere formel fest, etc.

Her er en liste af ting at overveje, når de leder efter dit ur.

En rustfrit stål Armbånd
Rustfrit stål er mere praktisk end læder og er helt sikkert mere holdbare. Det er elegant nok til at blive båret med et jakkesæt og afslappet nok til andre lejligheder. Så ikke alene er det alsidigt, men det er vandtæt til at starte. Du kan altid gå efter guldet, hvis du ønskede at tabe nogle alvorlige kontanter, men vær forsigtig, da det kan give en ugunstig indtryk hvis ikke brugt korrekt, dette gælder for både herre ure og dame ure.

Urskiven
En anden ting, der får mig, når det kommer til ure er størrelsen af ​​urskiven forhold til håndleddet, der er iført det. På større mænd en standard urskiven kan ende med at ligne et dameur. Dem som udvikler nye ure kommer løbende ud med ure, der har større end standard urskiver. Faktisk er det blevet meget en trend. Jeg personligt elsker større urskiver uanset om du er en stor fyr eller ej, ser det ofte smart ud. Dog er det ikke alle typer af påklædning som det passer helt til.

Vandtæthed
Det er en stor funktion, hvis du brusebad eller svømme med dit ur på, men lad os være ærlige, der virkelig gør det? Jeg kan godt lide det, fordi hvis du bliver fanget i regnen eller få dit ur uheld våd, behøver du ikke at bekymre dig. Og ved den måde, kan vandafvisende betyde flere ting, så vær sikker på at du spørger i hvilken grad uret virkelig er resistent. Nogle ure, især herreure vil modstå fugt fra utilsigtet stænk, vil regn, sved, etc. og andre modstå fugt op til bestemte dybder, som fx 50 eller 100 meter hvor dameure ofte er lidt mere sarte når det komme til vand. Især sports herre ure har det med at kunne modstå vand rigtigt godt, her er det især mærker som Adidas og Nike som skiller sig ud.

Farven i urskiven og rem
Der er en tendens til at have ringer og stropper i spændende farver. Jeg har set det fra billige til dyre ure. Når man bygger en klassisk garderobe pind til det afprøvede og sande farver, som du kender, vil blande og ser passende i en virksomhed eller formel indstilling. Gem de trendy farver til en anden og gå efter det mere klassiske design til en håndværker.

Reklame: Brug for et nyt tag på din bolig? Se alle mulighederne inden for de forskellige tagtyper som ståltag, skifertag, tagpap eller tegltag til dig der står og mangler et nyt tag til hjemmet, mange forskellige typer af tagsten – Se mere her.