baby udstyr, bæreseler og autostoleBeton er et af de mest nyttige materialer der anvendes i byggeri i dag. Typisk består det af vand, Portland cement og et aggregat(sten eller sand ), beton holder sig godt under pres. Men dens porøsitet gør den modtagelig over for slitage. Forurenende stoffer såsom snavs, olie, syreregn og mere permanent kan påvirke den ydre fremtoning og strukturel integritet af beton. Det er derfor, det er vigtigt at bruge konkrete top coat fangere. Ingen konkrete projekt er helt færdig, uden installation af en sealer.
Sidste uge var vi ude i en babybutik, som forhandler forskellige typer af babyudstyr, som barnevogne, bæreseler og autostole. De skulle have lagt et nyt gulv, som skulle være helt blank og skinnende, så det var faktisk lidt af en udfordring at finde den rigtige sealer til deres gulv.

Info babyudstyr

Konkrete fangere er til gavn for mange grunde, de:

• Kom i en glans spænder fra mat til højglans, tilføjer den helt rigtige touch til dine betonoverflader.
• Bloker indtrængen af ​​kemikalier, snavs, mug, vand, UV-stråler og andet.
• Reducer muggen lugt, revner, afskalning, opblomstring, smuldrer, etc.
• Gøre betonen lettere at rengøre, vedligeholde og øge din betons holdbarhed, hvilket gør din investering holder længere og virker bedre.
• Kan trænge dybt ind i overfladen, fortætte din beton og beskytte det mod skadelige fryse-tø cykler, rust korrosion og meget andet.
• Ikke blot beskytte din beton, men de kan forskønne dekorative betonoverflader ved at gøre farver endnu mere klare.

Nu, at du forstår nogle af fordelene ved forseglede beton, lad os tale om de forskellige typer af beton og murværk fangere, så du kan træffe det rigtige valg. Husk, der er ingen konkrete sealer der er rigtigt for hvert projekt, og du får, hvad du betaler for. Sørg også for at tjekke med producenten for specifikationerne om, hvordan du installerer sealer ordentligt. Installation af en sealer korrekt, kan være lige så vigtigt som at vælge den rigtige type sealer til dit projekt.

Akryl Sealere er enten vand eller opløsningsmiddel – baseret og er en “film -dannende” top coat sealer. De ikke trænge ind i beton, men snarere de danner en beskyttende film på overfladen. Akryl fangere er formuleret til indendørs eller udendørs brug, men opløsningsmiddelbaserede akryl kan være mere velegnet til udendørs brug, da de kan være mere holdbare. Akryl er fantastisk til udendørs brug, fordi de stadig tillader betonen at “ånde”. Akryl fangere er populære for deres lave V.O.C. indhold, toksicitet og lugt. Da de er en blød, film -dannende sealer vil vedligeholdelse frakker være påkrævet afhængigt af slid og ælde.

Polyurethan Sælfangere er også tilgængelige i vand eller opløsningsmiddel -baserede formler og kan være en eller to komponent kits. Selv om de er også filmdannende fangere, er de ikke så blødt som acryl sealer og vil give god beskyttelse mod kemikalier og slibemidler. Polyurethaner kan bruges på indvendige og udvendige overflader, og kan endda bruges på konkrete bordplader. Disse fangere er typisk 50-60 % faststofindhold. Vær omhyggelig med ikke at lade fugt til at komme i kontakt med sealer indtil det er fuldt har helbredt eller du kan se skummende eller boblende.

Epoxy Sealere skabe en hård, langvarig finish. Jo højere faststofindhold jo stærkere finish. For eksempel er en 100% epoxybelægning utroligt slidstærk og holdbar. Epoxyer er generelt foreslået til indendørs brug, da de kæmper for at modstå UV-stråler og kan gul i solen. Du kan være i stand til at behandle epoxy med en UV-resistent belægning, hvis udendørs brug er nødvendig. De fleste er to komponent kits, som du blander lige før der ansøges. Nogle epoxy kan ‘ tonet “med pigment for at tilvejebringe en semi-transparent farve. Epoxyer er også en filmdannende kapslen og kan være meget glat når det er vådt. Spørg producenten, hvis et skridsikkert grus additiv kan anvendes. Det er lige meget om det handler om ure til herre eller dame ure, babytøj eller briketter og brænde, det gælder om at finde noget man går op i og syntes er spændende at arbejde med.

Penetrerende Sealere gør et godt stykke arbejde for at styrke dit betonoverflade indefra. De små partikler er i stand til at gennembore og derefter forsegle substratet permanent da de udvider ind i betonens porer, efterlader en vandtæt overflade. Der findes flere forskellige typer af gennemtrængende fangere. Nogle er ” males ” og nogle er ikke, hvilket betyder at de kan permanent forsegle dine konkrete så grundigt, vil du være i stand til at få maling, pletter, farvestoffer, etc til at overholde. Hvis du eller dine kunder er interesseret i dekorative beton arbejde, bruge en gennemtrængende sealer, som kan ” males “. Gennemtrængende fangere typisk ikke ændre overfladen udseende, men kan blive glatte når de er våde.

Hvis du forsegling dekorative beton arbejde, sørg for at læse op på de krav til vedligeholdelse af sealer. Mens nogle fangere kan farves, kan andre skal strippes eller sandblæst før en ny eller vedligeholdelse lag af pletten, farvestof, osv. kan anvendes.

ConcreteNetwork.com, en stor kilde til alle ting beton, lister flere spørgsmål, du skal spørge, før du køber et konkret sealer :

• Hvis du anvender en dekorativ overfladebehandling er sealer forenelige med det ?
• Er V.O.C. indholdet af sealer opfylder de nuværende føderale og lokale bestemmelser ?
• Hvilke betingelser vil sealer blive udsat for ?
• Er sealer åndbar ?
• Hvad er tørretiden ?
• Er produktet sikkert at anvende indendørs?
• Hvilken type finish og overflade udseende vil du opnå?
• Hvad er den forventede levetid for de forsegler, og betyder fabrikanten en garanti?

Beton kan være dyrt at få lagt. Beskyt din investering med en sealer og så du kan nyde resultatet i mange år fremover!