Teknik i Danmark

teknik til tagrenovering og nyt tagOfte når der skal lægges nyt gulv eller laves en overflade behandling at sit gulv kræver det en masse teknik. Men der er også andre områder hvor der er endnu mere fokus på teknik, især blandt mange af dagens unge. Også blandt mange andre entreponør områder er der stor fokus på teknik, f.eks. tagrenovering er et område i stor udvikling, både pga. nye produkter som gør at en tagrenovering holder længere men også nye teknikker der gør det hurtigere og nemmere at udføre tagrenovering når der f.eks. skal lægges et nyt tag på sin bolig eller andre former for boligrenovering. Især inden for områder som nyt tag er der sket rigtig meget de seneste år i takt med at konkurrencen blandt de forskellige tømrer er kraftig stigende på disse typer af større opgaver. Nu skal man ikke bare være billigst eller hurtigst men også havde den mest moderne teknik og teknologi til rådighed hvis kundes valg skal falde på en når der skal lægges nyt tag.
Teknik er nu blevet en del af vores alles hverdage, før i tiden var det helt specielt at have en telefon, nu er man kikset, eller bare helt ude at skide hvis man ikke har en. Ikke nok med at du skal have en ny mobil som f.eks. den nye Huawei P9 Lite eller Iphone 5, men du skal også det helt rigtige mobil cover til den. Se f.eks. dette blogindlæg fra DLV Ung – hvorfor bruge en mobil telefon

Telefoner bruges nu til alt, de bruges i skolen, de bruges til at lave lektier på, de bruges til at vække en, de bruges til at kommunikere, de bruges til at tjekke nyheder, de bruges til at være på nettet, de kan simpelthen bruges til alt.

I skolerne er de nu også begyndt at brugere pc’er eller også kaldt computere, eller også denne nye virkelig moderne ting kaldet en iPad som er produceret af apple. Denne iPad er en mellemstor skærm, hel fuld touch skærm, bortset fra i bunden hvor der er en lille sort knap med en rund kantet firkant inden i, også kaldet en home button, som kan bruges til at få en jobliste frem eller til at komme tilbage til din “startside”, der hvor du har dine apps. F.eks. her til sidste skoledag, så sidder vi alle i vores sidste skoledags kostumer, og har mere travlt med at lege med ipadden, end faktisk at følge med i undervisningen.

Der er indtil 3 versioner af denne iPad, en 1’er, en 2’er og den 3, som faktisk er kaldt “The New iPad”. 1, som jeg forklarede længere oppe, men dog i modsætning til 2’er og 3’eren har den et front kamera, og et “back” kamera, altså, et kamera både foran og bagved, som gør at du kan tage billeder af dig selv, og af andre. Det samme gælder for mobil telefoner som Huawei P9 Lite, som er en af de mest avanceret mobil telefoner nu om dage, og en af de mest populære i følge Flemming fra Capida. F.eks. er det også den mobil med flest muligheder når der kommer til mobil covers. Et huawei p9 lite cover, er det mest benyttede mobil cover for tiden, hvilket blot viser, lige hvor populære den nye Huawei P9 Lite faktisk er.
Du kan købe den nye Huawei P9 Lite billigt i udenlandske webshops som eksempelvis ogo.ru – Capida

Apps er noget man kan downloade, som er lidt ligesom et program på en computer. Du går ind i dette program som er på næsten alle apple produkter ved navn “App Store”, dette ligger på dit apple produkt lige fra starten af, og det kan hverken installeres eller slettes.

Jeg ville helt klart anbefale sådan en iPad her, da den er virkelig brugbar, og ikke så stor. Jeg har selv sådan en og den bliver flittigt brugt når der er mulighed for det.

Se f.eks. nogle af de mange muligheder vi har med teknologi her i dag, i denne lille video.