Beton overfladebehandling – med skurvogn og container

Når vi taler beton overfladebehandling ved de fleste at dette kræver godt med plads. Derfor er de nu begyndt at benytte nogle endnu større container fra dc-supply.dk til at opbevare alle produkter i.
Der er tale om de helt nye 12 fod container i letmetal som gør at de bliver nemmere at transportere alt materiale rundt og at det nemt kan opbevares i
babybæreseler og udstyr til baby en container og flyttes uden problemer. F.eks. en container fyldt med babyudstyr som er fragtet fra Kina til Aalborg, her er det vigtigt at det gulv den står på også kan klare vægten af en fyldt container.

Containerudlejning – eller køb af container?

Men hvad er det lige man skal overveje når man skal købe eller leje en ny container til f.eks. alle sine materialer inden for beton overfladebehandling eller bare en almindelig fragt container?
På grund af deres popularitet i fragt-industrien, er skibscontainere billig og rummelige. Men de er ikke kun nyttige for shipping gods men også til opbevaring. Ved at foretage et par mindre justeringer, kan du genbruge en last container til brug som lagerplads, et midlertidigt kontor, eller endda et hus. Og da fragtcontainere kan købes meget billigt, er det meget fristende at bruge en til din næste byggeprojekt. Men der er nogle ting, du bør overveje, før du køber en skibscontainer. Det er især inden for tung industri og business intelligence at disse typer af containere benyttes i stor stil.

Find den optimale container størrelse

Først skal du nødt til at overveje, hvilken størrelse container der bedst opfylder dine projekt behov. Fragtcontainere kommer i en bred vifte af ISO (International Shipping Organization) størrelser. Skibscontainere er næsten altid 8 meter bred og 8,5 meter høj, men de kommer i varierende længder, såsom 10 fod, 20 fod og 40 fod. Du kan finde ud af den størrelse, du har brug for ved først at overveje formålet med dit byggeprojekt.

Få mere information om container størrelser her på http://nhs-container.dk

En 10 fod lange container er omkring 80 kvadratmeter, så det er bedst for baggård opbevaring eller en lille midlertidig bygning som en billetlugen. Tyve fods lange containere giver 160 kvadratmeter plads, så de er gode til større opbevaringsrum til små virksomheder, og midlertidige kontorer. En 40 fod lange container giver mest plads til alle – 320 kvadratmeter. Disse containere er bedst til bygge boliger og industrielle opbevaringsrum. Du kan endda tilpasse og vedhæfte skibscontainere sammen til endnu større byggeprojekter.

Eksempel på en container fra DC supply

Ny eller brugt container?

For det andet, skal du beslutte, om at købe en brugt eller ny skibscontainer. Begge muligheder har fordele og ulemper. En ny last container vil sandsynligvis være problemfri og ren, men kan koste lidt ekstra penge. Brugt fragtcontainere kan købes for omkring 30-50 procent mindre end nye containere, men kan have nogle skader og slid på grund af deres tidligere brug. Hvis arten af ​​dit projekt kræver en uberørt og ubeskadiget struktur, og man ikke ønsker at foretage nogen reparationer til at bringe din container op til koden, bør du helt sikkert købe en ny container. Se også vores nye indlæg om brugen af special containere her på special container løsninger

Den fred i sindet, der kommer med en helt ny container vil gøre op for opmærkningen i pris. Men hvis du er på et stramt budget, eller har til hensigt på at gøre nogle ændringer til din shipping container, kan en brugt container være vejen at gå. Du kan gemme en hel del penge på denne måde, og hvis du kommer til at tilpasse og reparere beholderen alligevel, kan du lige så godt købe en brugt container. Dog skal du flittigt inspicere din brugte skibscontainer for mangler ligesom rustpletter, revner og huller, før du bruger det. Problemer som disse kan synes ubetydelig, men hvis der ikke gøres de kunne resultere i skader på de punkter gemt inde eller forårsage strukturelle skader senere, hvis du har tænkt på at bruge det til et hjem eller en anden form for bygning. Som f.eks. her på DC-Supply.dk

Ekstraudstyr til sin container

Endelig vil du nødt til at bestemme, hvilke muligheder og ekstramateriale du har brug for at have i din shipping container. Mange containere kommer med en bred vifte af muligheder på grund af karakteren af ​​gods, de anvendes til at lagre. Du kan købe en skibscontainer, der er tilsluttet til el eller nedkølet ved hjælp af et HVAC-system. Hvis du har brug nem adgang til din container, bør du overveje at få en container med døre i begge ender eller på en af ​​siderne. Til beholdere beregnet til opbevaring, kigge efter en beholder med reoler eller skillevægge pre-installeret. Sørg også for, at din last container har solide vridelåse på ydersiden af ​​alle døre for at holde de elementer gemt inde trygt og sikkert.

Der er mange velrenommerede online forhandlere, der sælger både brugte og nye skibscontainere. Med lidt forskning, vil det være let at finde en beholder, der passer til dine behov. Hvis det er muligt, så spørg om du kan inspicere din last container for skader, før du foretager købet. Dette er især vigtigt, hvis du køber en brugt shipping container. Du bør også tage hensyn til eventuelle forsendelsesomkostninger, som du måtte pådrage efter købet. Du kan få et godt tilbud på selve beholderen, men shipping gebyrer kan øge din samlede omkostninger. På grund af den fælles brug af disse beholdere, der er nok på markedet til at gøre dem meget overkommelig. Bare bruge disse enkle tips, og du kan foretage en uddannet køb af din helt egen last container.

Ønsker man ikke at købe en container findes der også mange muligheder inden for containerudlejning. Container udlejning er ofte en billigere løsning hvis man kun har brug for den på kort sigt ellers vil de oftest bedst kunne betale sig at købe en frem for at leje.

Her er en sjov lille video, der viser hvordan en container også kan bruges som permanent bolig.