Special container – mobilkøkken, pavillon eller skurvogn

Lej en container til dit næste renoverings projektEn container er ikke blot en container, i hvert fald ikke du spørger den Nordjyske virksomhed DC Supply A/S www.dc-supply.dk fra Nørresundby. De har specialiseret sig i fremstillingen af forskellige typer af container, alt lige fra de traditionelle affalds og transport containere til mere unikke løsninger, som et mobilkøkken, en pavillon eller skurvogn bygget ud af en container. Men hvorfor bygge disse special løsninger i en container, frem for at bruge de almindelig som allerede findes på marked? Det kan være i forbindelse med renovering af boliger eller opførsel af nye, hvor man ofte har brug for forskellige typer af opbevaring af både personer og materialer. Hvis du spørger DC Supply er der faktisk en hel del grunde til at de har valg at lave disse speciel containere. Her er et par af grundene:

  • Mobilitet – en container er nemt at flytte og placere lige hvor du har brug for den
  • Holdbarhed . De er lavet i et solidt og robust materiale, som kan holde til lidt af hvert
  • Plads optimering . Flere af deres container løsninger kan stables på hinanden, for på den måde at spare plads
  • Økonomi – Ofte er det billigere at lave det i en container, frem for at bygge nyt

Lad os prøve at tage et lille kig på nogle af de special løsninger som DC Supply A/S tilbyder.

MobilKøkken – Praktisk og brugbart multi køkken

Brug for at kunne lave mad der hvor dine gæster er? Så kunne et mobilkøkken være en mulighed. Det indeholder alt hvad du kan forvente dig af et moderne industri køkken, og kan lave mad til flere hundrede personer. Har du brug for mere kapacitet en det, så kobler du blot et ekstra mobil køkken til. Du tilslutter blot noget vand og el, så er du oppe og køre inden for et kvarter. Kan f.eks. bruges i forbindelse med større arrangementer, koncert og lignende. Kan også erstatte køkken kantinen på en arbejdsplads, hvis denne midlertidig er under renovering eller hvis firmaet ikke har pladsen indendørs til en. I disse tilfælde kan et mobilkøkken fra DC Supply A/S være en rigtig god løsning. Du finder mere information om det mobile container køkken her.

Skurvogn – ekstra sove eller hvile plads

Men en container skurvogn kommer du ikke til at mangle sove eller hvile plads. Fordelen ved disse, er at de er meget nemme at ombygge indvendig så de kan bruges til en bred vifte af forskellige ting. F.eks. som ekstra sengepladser i forbindelse med bolig renovering, eller hvilke plads til arbejderne på en bygge plads. Du kobler blot det antal skurvogne sammen, som du har behov for, og bedst af alt – De kan stables oven på hinanden hvis der er småt med grundplads. En skurvogn kan kobles sammen med flere af de andre special løsninger som f.eks. en pavillon, som vi tager et kig på her.

Pavillon – brug for midlertidig plads?

Skulle du have plads mangel i en periode, så kunne en container pavillon være en løsning. Det kan f.eks. være du står og mangler et mødelokale, ekstra opbevarings plads eller et sted at udstille dine produkter. Disse behov kan hurtigt og nemt dækkes med en pavillon enhed. Disse pavilloner kan også let kobles sammen med mobile skurvogne eller køkken og bad faciliteter.

Bad og WC – noget man ikke kan undvære

Er du ved at bygge nyt badeværelse og i en periode mangler et nyt? Så kan den nemmeste løsning måske være en toilet/bad container. Du placeret den på din grund eller ude ved vejen, og så kan den benyttes efter behov. Er det en større bolig blok som er ved at blive renoveret, så kan man også koble flere af disse containere sammen, for på den måde at have nok til alle.

Dette er blot nogle få eksempler på hvad en container også kan bruges til. Firmaer som DC Supply A/S og enkelte andre, er virkelig kreative når det kommer til brugen af disse containere, så næste gang du står og har et specielt behov, så kan det være at en sådan specialcontainer også kunne løse dit problem.

Hvordan kan man ellers bruge en container? Det kan du få svaret på i vores lille video her: