E cigaretten har indtaget verden med storm

Vær smart, få en e cig en fart

Den populære trend og det nyeste inden for rygeafvænning, nemlig e cigaretten også kaldet e cig, elektronisk cigaret, damppind osv. har indtaget verden med storm og kommet for at blive.

Man læser ofte at ældre er blevet indlagt med røgforgiftning, eller er døde af kulilteforgiftning pga. rygning i hjemmet. Havde de blot dampet på en elektronisk cigaret, var det aldrig sket. Den populære el cigaret er nemlig ikke forbundet med brandfare, da der ikke kan gå ild i en el cigaret. Den elektroniske cig kan ikke antænde sig, da den er batteridrevet og kun skal oplades præcis som var det en mobiltelefon.

Væsken der påfyldes en e cig kan købes med et utal af forskellige smagsvarianter, lige fra frugtsmage, slik, kage, energidrik, kaffe, vanilje, karamel og selvfølgelig tobakssmage og mange flere. Væsken smager en hel del bedre end den velkendte tobakssmag, og når du har dampet på din e cig et stykke tid, mister man for det meste helt lysten til en almindelig cigaret. Den smager simpelthen ulækker. Herefter nedtrapper du nikotin styrken for til sidst fuldstændig at undvære den. Det er en god idé at prøve forskellige væsker. Start evt. med en e væske med tobakssmag og når du vil prøve en anden smagsvariant, skal du ikke påfylde den i den samme tank/beholder, hvor tobakssmagen var i, da dette giver en underlig smag.
Nyt tag i skifer eller beton, brænde og briketter på tilbud

Flere og flere går over til de billige el cigaretter, da de er en hel del billigere end nikotin plastre, nikotintyggegummi, piller osv. Du bliver ikke afhængig af en elektronisk cig, som du gør med nikotintyggegummi, plastre osv. En e cigaret hjælper dig med at komme ud af dit rygemisbrug og nedsætter dermed din risiko for blodpropper, kræft, KOL og andre følge sygedomme forårsaget af rygning.

En e cig sviner ikke, den belaster derfor ikke miljøet eller udsætter andre for passive rygning. Det er harmløs damp der kommer ud af den, som opløses med det samme og ikke sætter sig i tøjet, håret eller på væggene som røg fra almindelige cigaretter gør. Sidste uge var jeg til en kostume fest, hvor rygning var tilladt, da mig og min kæreste kom hjem, stank vores kostumer af røg, selv efter en gang vask. Dette havde ikke været noget problem, hvis de udelukkende måtte bruge ecigs.

E cigaret er perfekt hjælp til varigt rygestop

Hvis du vil stoppe med at ryge men har brug for et hjælpemiddel for at stoppe uden abstinenser, så er en e cigaret den perfekte løsning. Den er både billig i drift og dækker dit nikotin behov. Du mærker ikke abstinenserne og det føles derfor ikke som et ryge afvænningsmiddel som en el cigaret jo er.

Der findes mange forskellige e cigaretter, hør evt. med andre du kender der damper, og ellers går du ikke galt i byen med en Ego-T el cigaret. Der er ingen undskyldning for ikke at købe en elektronisk cig, da den både er billig at købe og væsken dertil også er billig. Pengene er lynhurtigt tjent ind i forhold til cigaretterne. Du får det meget bedre ved at dampe i stedet for at ryge på de skadelige cigaretter. Prøv selv.